Politika privatnosti

Ovo je sajt https://dzp.rs. Posvećeni smo zaštiti i poštovanju vaše privatnosti. Ako imate pitanja o vašim ličnim informacijama, molimo kontaktirajte nas putem kontakt forme na sajtu.

Koje informacije prikupljamo o vama

Vrste podataka koji se  mogu prikupljati i obrađivati tokom posete sajtu:

  • vaša IP adresa
  • pregledanja ovog veb sajta (pogledajte “Politika kolačića“)
  • vaša imejl adresa (ukoliko popunite obrazac kontakt forme ili se prijavite na mejling listu).
Kako koristimo vaše lične podatke

Vaše lične podatke koristimo na sledeće načine:

  • Možemo da koristimo vašu imejl adresu kako bismo vam odgovorili na pitanje poslato putem kontakt forme ili slali materijal za koji ste se prijavili;
  • Vaša IP adresa se beleži kada izvršavate određene radnje na našem veb sajtu. Vaša IP adresa nikada nije javno vidljiva.
Drugi načini na koje možemo koristiti vaše podatke.

U toku vaše interakcije sa našim veb sajtom možemo sakupljati informacije o vama koje nisu lične za vas. Ove informacije mogu sadržati tehničke informacije o veb pregledniku ili tipu uređaja koji koristite. Ove informacije će se koristiti isključivo za analitiku i praćenje broja posetilaca na našem veb sajtu.

Zaštita podataka

Mi smo posvećeni obezbeđivanju sigurnosti svake informacije koju nam pružite. Da bismo sprečili neovlašćeni pristup, uspostavili smo odgovarajuće mere za zaštitu i sigurnost informacija koje sakupljamo.

Politika kolačića

Kolačići su mali tekstualne datoteke koje se postavljaju na vašem računaru, a koji nam omogućavaju da pružimo određene funkcionalnosti na našem veb sajtu, kao što su mogućnost prijavljivanja ili pamćenje određenih podešavanja. Imamo detaljnu politiku kolačića i više informacija o kolačićima koje smo postavili možete pročitati na strani Politika kolačića.

Prava

Imate pravo pristupa ličnim podacima koje imamo o vama. Da biste to učinili molimo kontaktirajte nas. Ako verujete da su informacije koje imamo o vama nepotpune ili netačne, možete da nas kontaktirate kako biste zatražili da ih ispravimo. Takođe imate pravo da zatražite brisanje vaših ličnih podataka. Molimo vas, kontaktirajte nas ukoliko želite da uklonimo vaše lične podatke.

Prihvatanje ove politike

Nastavak korišćenja našeg veb sajta označava vaše prihvatanje ove politike. Ako ne prihvatite našu politiku, molimo vas da ne koristite ovaj veb sajt. 

Izmene ove politike

Možemo izvršiti izmene i dopune ove politike u bilo kom trenutku. Možda će vam biti zatraženo da pregledate i ponovo prihvatite informacije o ovoj politici ako se ona izmeni u budućnosti.